Uw werknemers zijn de visitekaartjes van uw bedrijf

U kunt maar één keer een eerste indruk maken.
Van de persoonlijke presentatie is kleding is een belangrijk onderdeel. Wanneer iemands kleding hetzelfde zegt als zijn woorden komt de boodschap extra geloofwaardig en professioneel over.

Een goede persoonlijke presentatie kan voor uw werknemers belangrijk zijn, omdat zij als persoon ook uw bedrijf en product vertegenwoordigen bij uw klanten. Want niet alleen uw prachtige product, maar ook uw medewerkers bepalen het beeld dat men van uw bedrijf heeft.

Laat uw werknemers ontdekken hoe zij een professionele uitstraling kunnen creëren door kleding te kiezen die past bij hun functie, bij het bedrijf en bij de gelegenheid. Zo kunnen zij uw bedrijfsimago ook non-verbaal uitdragen. Daarbij is het essentieel dat iemand zichzelf kan zijn in zijn kleding, want dit kan de persoonlijke kracht toevoegen aan de professionele uitstraling.

Juist op het gebied van ‘uzelf zijn én uw bedrijf vertegenwoordigen’ is De Stijlstudio expert. De Stijlstudio biedt deskundig en persoonlijk advies en training aan bedrijven en zelfstandig ondernemers over zakelijke kleding en een persoonlijke professionele uitstraling.

Reactie van een klant
‘De aanpak van De Stijlstudio sprak mij zeer aan. Ik mag mijzelf blijven, maar haal er toch het beste uit door een passende presentatie. Dit is heel anders dan zomaar toepassen “hoe het hoort”.’
Frank Overgoor, Belasting- en Accountantskantoor