De Stijlstudio

Waar de kern van de mens zichtbaar wordt ontstaat schoonheid
Het innerlijk vormt de essentie van de uiterlijke schoonheid; dat is de bron van mijn werk. Jij bent prachtig zoals je bent en ik help je graag dit zichtbaar te maken in je kleding.

De Stijlstudio biedt je praktische manieren om te ontdekken wat jouw unieke schoonheid is, en welke kledingstijl dit zichtbaar maakt. Met eenvoudige en doelgerichte adviezen help ik je jouw persoonlijke kledingstijl verder te ontwikkelen en tot bloei te brengen. Ik doe dit met de unieke methode van het Stijlkwadrantenspel en integraal kledingadvies. Ik doe mijn werk met liefde, plezier en aandacht, want ieder mens is het waard er geweldig uit te zien!

'Allowing your own beauty, is allowing others to be beautiful too'.

Delen is vermenigvuldigen
In mijn werk ontvang ik op allerlei manieren veel van mensen. Daar ben ik dankbaar voor en ik geef hiervan graag iets door. Daarom schenkt De Stijlstudio ieder jaar een deel van de omzet aan projecten die het leven van mensen en/of milieu bevorderen.

Begunstigde projecten zijn onder andere:
  • Stichting Solidaridad, Chetna organic-projecten ter ondersteuning aan boeren voor duurzame landbouw, eerlijke handel en scholing voor kinderen.

  • Vocational School in Ha Trong Village (Vietnam), waar jongeren (beroeps)vaardigheden leren voor een zelfstandige toekomst.

  • Bethel Foster Homes in China, waar blinde weeskinderen een liefdevolle plek krijgen met opvoeding en scholing.

  • Colt, Cambodian Organisation Learning and Training, dat straatkinderen een (t)huis geeft met opvoeding en scholing.

  • De naaiklas van het Benaresfonds van Frans Baartmans in India. In deze klas leren kansarme jonge vrouwen zelfstandig hun geld te verdienen met hun naaivaardigheden.

  • Schone Kleren Kampagne. Deze richt zich op het verbeteren van de arbeidssituatie in de kleding- en sportschoenenindustrie wereldwijd en op het bewust worden van arbeidsrechten en milieu.

  • Microkredieten via het Triodos-Hivos Fonds. Microfinanciering verstrekt kleine leningen (tussen de 50 en 1000 dollar) aan mensen in ontwikkelingslanden die een bedrijfje willen starten, zodat ze materiaal of machines aan kunnen schaffen.