Het Stijlkwadrantenspel

De kern van de mens zichtbaar maken
Je innerlijk is de bron van je schoonheid. Het Stijlkwadrantenspel helpt je om vanuit deze bron je eigen authentieke kledingstijl te ontwikkelen en te verfijnen.

Het spel leert je een brug te bouwen tussen je innerlijk en je uiterlijk,zodat deze in harmonie zijn. In ieder kleur-, stijl- en kledingadvies wordt een deel van het Stijlkwadrantenspel meegenomen. Je kunt ook puur vanuit de binnenkant beginnen. Dit doe je door het maken van je Innerlijk Kompas, de centrale oefening in het Stijlkwadrantenspel. Met het Innerlijk Kompas breng je de unieke samenstelling van jouw innerlijke kwaliteiten in beeld en leer je dit te vertalen naar kleding. Het consult dat hierbij hoort is ‘Met Hart en Ziel, een persoonlijk traject’.

Bovendien leer je met het Stijlkwadrantenspel de taal van kleding begrijpen en effectief gebruiken. Hierdoor kun je zorgen dat je kleding de door jouw gewenste boodschap uitstraalt bij de gelegenheid waarin je verkeert.

Zo kom je tot een mooie, authentieke en integrale kledingstijl, waarin je innerlijk, je uiterlijk en de context ieder hun plek krijgen.

Het Stijlkwadrantenspel is een nieuwe methode die ontwikkeld is door Eva Hollander. Sinds 2002 heeft zij de methode uitgewerkt, verfijnd en getest in talloze particuliere consulten en zakelijke trainingen. Zij leidt image consultants op tot het niveau van Integraal Image Consultant in de Masteropleiding, zodat zij gecertificeerd kunnen werken met het Stijlkwadrantenspel.

‘Het boek ‘Kleding als taal. Het Stijlkwadrantenspel: laat zien wie je bent’, is verkrijgbaar via www.evahollander.nl