NIEUW: OPEN MASTERCLASSES KLEDING ALS TAAL

Reacties van masterclass-studenten:

  • Ik dacht dat het boek ‘Kleding als taal’ alle informatie over de taal van kleding bevatte, maar de masterclass bleek nog enorm veel extra kennis en verdieping te geven.
  • Ik weet nu woorden te vinden om mijn kledingadvies aan de klant tot in de puntjes te omschrijven.
  • De persoonlijke aandacht van Bertine en Marcella in de class was erg waardevol.
  • Het optionele verdiepingsonderzoek was een ware uitdaging. In theorie heb je misschien veel kennis, maar bij een klant zie je pas echt hoe het innerlijk meespeelt in wat aan de buitenkant mooi staat. En dat leer je nog benoemen ook. De feedback was heel leerzaam.


De masteropleiding heeft een nieuwe vorm: open 'masterclasses Kleding als taal' voor image consultants die hun kennis, vaardigheden en professionaliteit willen verdiepen, en de 'master-module Stijlkwadrantenspel' voor wie integraal image consultant wil worden.

Bertine Oudesluijs en Marcella Veldhuis-Andringa zijn de docenten en Eva Hollander is de senior consultant. Samen zijn ze een sterk team dat met de vertrouwde deskundigheid, passie en hoge kwaliteit de masteropleiding Kleding als taal geeft.

Wil je meer weten?
Voor vragen en informatie: info@kledingalstaal.nl en Bertine Oudesluijs 06-40515264
Voor het hele programma: klik hiernaast in de linkerkolom op 'masteropleiding tot iic' of ga naar www.kledingalstaal.nl en kies 'masterclasses Kleding als taal volgen'

De Masterclasses Kleding als taal zijn toegankelijk voor iedere image consultant.

De Masteropleiding Kleding als taal
In deze opleiding leer je de reeks innerlijk-uiterlijk-context te vertalen naar een effectief en persoonlijk integraal imago-advies, met behulp van het Stijlkwadrantenspel.
Deze unieke methode stelt je in staat de kern van de mens zichtbaar te maken, de bron van onze schoonheid. Je leert de hele mens in beeld te brengen, op een methodische en toch vrije manier. Dat wat je intuïtief vaak al aanvoelt bij je klant, leer je nu helder benoemen en in het integraal imago-advies gebruiken.

Het Stijlkwadrantenspel is
  • te combineren met ieder bestaand kleur- en stijlsysteem
  • ontwikkeld voor de particuliere en de zakelijke markt
  • al veertien jaar getest in zakelijke trainingen en particuliere consulten


Meer weten over het Stijlkwadrantenspel?
Kijk op www.stijlkwadrantenspel.nl Het boek 'Kleding als taal, het Stijlkwadrantenspel - laat zien wie je bent' van Eva Hollander is te koop in de boekhandel en bij Bertine Oudesluijs.

Eva Hollander heeft de VIP-AWARD 2014 GEWONNEN!
De beroepsvereniging van imageprofessionals reikt de VIP-award uit aan een imageprofessional voor de beste bijdrage aan de professionalisering van het vak.
Eva heeft de VIP-award gewonnen omdat:

"Eva Hollander is baanbrekend geweest met haar boek 'Kleding als taal' en haar trainingsprogramma. Een geweldige bijdrage aan de professionalisering van het vak.
Daarnaast geven het boek en de masteropleiding aanleiding tot het vormen van intervisiegroepen, wat leidt tot verdere professionalisering van het vak.
Tevens heeft zij collega’s geïnspireerd om producten te ontwikkelen waarmee de individuele consultant haar advies kan verdiepen.
Doordat het boek ook voor consumenten beschikbaar is draagt dit bij aan de naamsbekendheid van het beroep."

Reactie oud-student:
Het Stijlkwadrantenspel is een uniek en ongelooflijk goed uitgedachte methode die helderheid geeft over klanten en aan klanten. Bij Eva leerde ik mijn kennis te verdiepen en toepasbaar maken. En dat is precies wat ik nodig heb. De lessen zijn goed opgebouwd en vol met kennis. Je hebt wel voldoende werkervaring nodig om alles eruit te kunnen halen. Echt een aanrader voor wie professioneel verder wil.
Marieke Blok (image consultant sinds 2000)