Persoonlijk Kleuradvies

Met welke kleuren ziet u er geweldig uit?
Ervaar het positieve effect van kleur in uw kleding. De kleuren die overeenkomen met uw eigen kleurkenmerken geven u een gezonde en mooie uitstraling. In het kleuradvies leert u welke kleuren dit voor u zijn. Bovendien leert u met Het Stijlkwadrantenspel® hoe u met specifieke kleurcombinaties uw persoonlijke kwaliteiten kunt laten zien. Zo kunt u innerlijk en uiterlijk in harmonie brengen.

De Stijlstudio geeft u advies over:

  • uw beste kleuren voor uw uiterlijk
  • uw beste kleuren voor uw innerlijke kwaliteiten
  • kleuren voor haar en make-up
  • kleur en communicatie: laat zien wie u bent met uw kledingkleuren

Een kleuradvies is inclusief een kleurkaart van Personal Color Card©: één van 78 gestandaardiseerde kleurkaarten op creditcardformaat. U kunt het kleuradvies uitbreiden met een individuele kleurenwaaier van Art of Image© die voor u persoonlijk wordt samengesteld met daarin uw 42 beste kleuren. Deze kleurenwaaier is dus helemaal uniek en net zo bijzonder als u zelf bent!

Integraal kledingadvies
In een integraal kledingadvies van De Stijlstudio is een open ruimte voor maatwerk. U kunt een heel consult aan kleur besteden, maar u kunt het bijvoorbeeld ook combineren met stijl en kledingcommunicatie. Vooraf bespreken we uw vragen en wensen, zodat het consult precies bij u aansluit.

Duur: 3 uur
Inclusief: Personal Color Card© en persoonlijk verslag
Een integraal kledingadvies kan ook in een duoconsult voor twee personen.

Personal Color Card © : WARM

Personal Color Card © : LICHT HELDER

Klik op de afbeelding voor een vergroting!

Ga naar boven

Een prachtig cadeau aan uzelf:
een persoonlijke kleurenwaaier van Art of Image © .
De kleurstylist analyseert uw huid-, haar- en oogkleuren. Een speciaal computerprogramma bepaalt aan de hand van de analyse welke kleurkaartjes het beste bij u passen. Zo weet u zeker dat uw kleurenwaaier precies die kleuren bevat die u de mooiste uitstraling geven.

Kleurenwaaier:
LENTE
Kleurenwaaier:
ZOMER
Kleurenwaaier:
HERFST
Kleurenwaaier:
WINTER
Klik op de afbeelding voor een vergroting!
Ga naar boven

Speciaal voor vrouwen zijn de make-upproducten van Art of Image afgestemd op uw persoonlijke kleuren, zodat uw schoonheid helemaal tot haar recht komt.

Speciaal voor mannen is de unieke persoonlijke kleurenwaaier samengesteld voor zakelijke kleding met kleuren voor pakken, voor overhemden, voor dassen en voor vrijetijdskleding. Bovendien krijgt u een klein boekje met daarin handige tips voor uw kleding.

Reacties van klanten
‘Wat kleding en kleuren betreft, snap ik nu wat ik onbewust altijd al geweten heb. Nu is alles veel duidelijker. En ik doe ook geen miskopen meer. Dat scheelt me veel tijd en geld!’ Mariette

‘Ik voelde me met mijn nieuwe kleuren mooier en de ervaring leerde me, dat ik hierdoor duidelijker en helderder overkwam bij mijn collega’s en vrienden.’ Mary

Tip: wilt u een iemand anders met een Persoonlijk Kleuradvies verblijden? Vraag dan naar onze prachtige cadeaubon.