Laat zien wie je bent

Ontdek hoe kleding je persoonlijke uitstraling kan versterken.
Wanneer je kleding in harmonie is met wie je bent, geeft dit kracht, plezier en zelfvertrouwen. Het Stijlkwadrantenspel® helpt je hierbij. Het stelt je in staat je kern zichtbaar te maken, de bron van je schoonheid. Deze methode leert je de reeks innerlijk-uiterlijk-context integraal te vertalen naar een mooie, effectieve en authentieke kledingstijl.

Haal het beste uit jezelf.
Er zijn kleuren die je een gezonde en mooie uitstraling geven, er zijn kledingmodellen die je flatteren en er zijn kledingstijlen die je unieke persoonlijkheid zichtbaar maken. In een integraal kledingadvies van De Stijlstudio staat de mens centraal in zijn gelaagdheid van innerlijk-uiterlijk-context en in zijn ontwikkeling. Ieder consult is een open ruimte voor maatwerk. Vooraf bespreken we jouw vragen en wensen op het gebied van kleur, stijl, kleding en communicatie, zodat het consult precies bij jou aansluit.

Integraal kledingadvies is voor mensen die

  • zichzelf zijn en dit willen laten zien
  • in ontwikkeling zijn en hun kleding update willen houden
  • in transformatie zijn en hun kleding als ondersteuning in het proces willen gebruiken

Heb je vragen over je kleding of ben je nieuwsgierig naar wat er mogelijk is? De Stijlstudio geeft deskundig en persoonlijk integraal advies over innerlijk en uiterlijk in kleur, stijl en kleding.

Reactie van een klant
‘Ik ontdekte, dat ik er nu eindelijk niet wit en afgetrokken hoefde uit te zien, maar zacht stralend. Ik voelde me met mijn nieuwe kleuren mooier en de ervaring leerde me, dat ik hierdoor duidelijker en helderder overkwam bij mijn collega’s en vrienden. Doordat ik me goed voelde en dit uitstraalde riep ik aandachtige reacties op. Zo ontstond er een wederkerigheid, waarin ik vanuit mijn nieuwe bij mij passende kleuren een positieve ontwikkeling doormaak.
Voor mij hebben mijn nieuwe kleuren een diepere waarde gekregen, doordat deze mij ook hielpen groeien in contact naar anderen. Ik ben er heel blij mee.’
Dankbare groeten, Mary
(Consultant Maatschappelijk werk, 61 jaar)


Tip:
doe de Zelftest en ontdek wat u allemaal al weet en wat u nog wilt ontdekken.