Met Hart en Ziel, een persoonlijk traject

Ontwikkel uw persoonlijke kledingstijl, waarbij uw uiterlijk uw innerlijk weerspiegelt.
Ervaar hoe kleding uw kracht en zelfvertrouwen kan vergroten.

Uw Innerlijk Kompas
Ieder mens heeft verschillende kwaliteiten die hem of haar uniek maken. Met behulp van het Stijlkwadrantenspel maakt u uw Innerlijk Kompas, het instrument waarmee u uw innerlijke kwaliteiten in beeld brengt en deze vervolgens leert vertalen naar uw kleding.

U ontdekt de kleuren, stoffen, modellen en combinaties die bij uw authentieke persoonlijke stijl passen. En u leert bovendien hoe u persoonlijk Ún passend gekleed kunt zijn bij de verschillende gelegenheden in uw leven. Uw kleding straalt uit wie u innerlijk bent en dat geeft zelfvertrouwen, plezier en schoonheid.

Met Hart en Ziel is zeer geschikt voor mensen die in ontwikkeling of in transformatie zijn.

De Stijlstudio coacht u bij:

  • het Innerlijk Kompas: het in kaart brengen van al uw verschillende kwaliteiten
  • het Stijlkwadrantenspel: het vertalen van uw kwaliteiten naar de kleuren, stoffen en modellen van uw unieke persoonlijke kledingstijl
  • kleding en communicatie: uzelf zijn en uw kleding de gewenste boodschap laten uitstralen

Integraal kledingadvies
In een integraal kledingadvies van De Stijlstudio is een open ruimte voor maatwerk. Omdat het maken van een Innerlijk Kompas drie uur duurt, kan het binnen een consult niet gecombineerd met kleur- en stijladvies.

Duur: sessie 3 uur, telefonisch vervolggesprek ½ uur
Inclusief: uitgebreid persoonlijk verslag

Reactie van een klant
‘Je hebt mij geholpen mijn eigen stijl te vinden, los van de heersende mode. Mijn eigen stijl, mijn eigen schoonheid. Mijn Zelf weer terug te vinden. Het Hart en Zieltraject is geen luxeproduct, maar een ontbrekend deel van iets dat ik nog niet gekregen had, maar waar ik wel recht op heb. Het liefhebbende oog dat echt graag ziet dat ik mijzelf ben.’ Marijke

Tip: wilt u een iemand anders met een Hart en Zieltraject verblijden? Vraag dan naar onze prachtige cadeaubon.