Groeien en bloeien

Laat uw kleding uw persoonlijke ontwikkeling ondersteunen.
Als u onderweg bent naar een nieuwe fase in uw leven, kan kleding u steunen in uw ontwikkeling. In tijden dat u wel een idee heeft welke kant u op wil, maar het u nog niet eigen hebt gemaakt, kan uw kleding u helpen erin te groeien. De stoffen, kleuren en modellen helpen u letterlijk en figuurlijk in uw nieuwe huid groeien totdat die comfortabel zit.

Als u een nieuwe fase in uw leven bent ingegaan, is het fijn als uw kleding dat ook weerspiegelt. U kunt met uw kleding deze ‘nieuwe’ persoon communiceren naar uw omgeving. Zo kunt u met uw kleding bekrachtigen wie u nu bent, inclusief de nieuwe facetten die u ontwikkeld hebt.

Het kost tijd om uw garderobe zo samen te stellen dat deze uw persoon helemaal vertegenwoordigt. Groeien en Bloeien is een vervolgbegeleidingstraject op maat voor uzelf en uw garderobe. Dit kan zijn na een advies op maat, een Kleur- en Stijladvies of na het Hart en Zieltraject.

De Stijlstudio ontwerpt het Groeien en Bloeientraject in overleg met u.
Mogelijkheden zijn onder andere:

  • terugkomconsult om uw vragen en kleding te bespreken en uw proces te begeleiden
  • bestaande garderobe stroomlijnen met de nieuwe fase
  • samen winkelen


* Hiervoor kunt u een Strippenkaart aanschaffen. Drie terugkomconsulten naar keuze verdeeld over twee jaar:

  • strippenkaart 3 x 2 uur (of 2 x 3 uur)

Duur per sessie: 2 of 3 uur

Reactie van een klant
‘Fijne, nieuwe wereld waarin ik mij nu bevind. Fijn om in mijzelf te investeren op deze manier. Het betaalt zich duizendvoudig terug.
Ik ben erg blij dat ik voor het Groeien en Bloeientraject gekozen heb, want we zijn nog lang niet klaar. Je zet mij weer lekker aan het werk.’ Marijke